Kontakta oss Pingstkyrkan i Degerfors

firefox

Välkommen till Pingstkyrkan!

Vi är en kristen församling i Degerfors på ca 100 medlemmar som tillhör pingströrelsen. Över vårt land idag finns det 477 pingstförsamlingar med cirka 84 000 medlemmar sammanlagt.

Tron på Jesus Kristus är central för oss. Vi tror att Gud sände sin ende son till den här världen för att var och en som tror på honom inte ska gå under utan ha evigt liv! De riktigt goda nyheterna för varje människa är att Gud inte sände sin son till världen för att döma den utan för att alla som tror på honom ska ha evigt liv! Joh 3:16. Därför firar vi med glädje Gudstjänst varje söndag kl 11.00!

Vi tror på dopet som ett sätt att visa för sig själv och omgivningen att man har beslutat sig för att följa Jesus; vi tror att bönen är en väg att ha gemenskap med Gud och att förbön ger möjlighet att uppleva ett personligt ingripande från Gud. Vi firar också nattvard för att återkommande minnas och uppleva Guds frälsning för oss.

I våra Gudstjänster ingår bland annat predikan, sång och bön. Vårt mål är att nå ut med budskapet om Jesus Kristus och att människor i vår omgivning ska få möjlighet att lära känna Gud. Vi önskar vara en församling i tiden för alla människor i Degerfors!

Gud välsigne dig!